19. apr. 2008

Ciao!

Da pensjonerer jeg Zava Palmer. Mye som skjer i det virkelige liv, så fokus og innsats må legges andre steder nå. Det har vært fantastisk å være her, og jeg skal innrømme at det er med et visst vemod at jeg nå legger ned. Men selv om Zava-bloggen legges ned, kommer jeg garantert ikke til å forlate Bloggpolis helt. Ses i kommentarfeltene folks!

Stay true!

XXX

27 kommentarer:

Anonym sa...

Men i alle dager! Vil dette ingen ende ta? Så mange som har gitt seg i det siste. Nå blir jammen favoritt-bukse-nerden min borte også.

Anonym sa...

Farvel, lille venn! :-)

Anonym sa...

Neeeeeiiiiii... Du kan da ikke bare GAA?!

Jeg mener; det er jo lov til aa ta en pause?! Det er synd at du gir deg, men jeg vil i allefall si at jeg har kost meg masse med bloggen din, med kommentarer her og der og med din vinkel paa saker i tide og utide, ikke minst han gigoloen for ei stund siden. Haaper du nyter livet utenfor bloggebyen naa som det er vaar og gaar mot sommer:) Det er deg vel unt!

Anonym sa...

Bra for deg!

Trist for alle oss andre når bra blogger forsvinner dog, vi satser på at du kommer tilbake en eller annen gang tenker jeg.

Ciao!

Anonym sa...

Åh, dumt!
Men kos deg!:)

Gretten sa...

Trist min kjære, intet annet enn trist.

Anonym sa...

Neei!! :-(

Takk for følget så langt i alle fall, håper du "gjenoppstår" med flere tekster og innspill etter hvert. Lykke til med alle prosjektene i det virkelige liv!

Anonym sa...

Det var som faen. Denne bloggen har vært min yndling innen feelgood-blogger i over et år nå.

All good things must come to an end!

Håper jeg ser deg i Vassfjellbakkene til vinteren! Så kan du få elementær opplæring i alpine skiferdigheter sammen døtrne mine. :)

Anonym sa...

Uff, hva skjer i bloggerbyen for tiden? :-(

Trist, trist. Men takk for all glede og spruddel på siden.

Pussycatd. med gruff i halsen

Frøken Makeløs sa...

Men Zava da! Jeg har hørt rykter om at noe slikt muligens var på gang, men håpet i det lengste..

Ordentlig sørgelig er det uansett og jeg kommer til å savne Zava-bloggen! Heldigvis har jeg et bevis på dens fortreffelighet stående på badehylla - det vidunderlige hårpudderet, hurra!

Ses i Trondheim? Stor klem! :-)

Zava sa...

Tusen takk alle sammen for fine ord!

Skal aldri si aldri, kanskje børster jeg støv av Zava etterhvert - evt dukker opp under nytt nick. Men akkurat nå så er det vanskelig å fortsette å blogge. Store, positive utfordringer har dukket opp i livet mitt - så da må jeg velge rett og slett.

Kommer til å lese og sikkert også kommentere inne hos dere, så helt borte blir jeg ikke.

Takk igjen, veldig hyggelig å høre at skribleriene mine har blitt satt pris på :)

Klem fra Zava

AM sa...

Takk for nå, vi sees igjen!? ;)

Anonym sa...

Hvil i fred! Vi sees på den andre siden. Der man spiller harpe og smiler hver dag. der du er nå. For du spiller vel harpe?

frikke sa...

Dette kom plutselig.
Hm... nei og nei.

*litt trist, men glad dersom Zava har mye morsomt i det virkelige liv*

Zava sa...

Snuppelura: Gjør vi helt sikkert, og så har vi denne fjæsboka også ;)

Ståle: Vi kan spille på harpe/slurva - hva du vil. Også ses vi jo på torsdag for å skrive denne sladrespalten vår, det blir stas.

Frikke: Mnja, skulle kanskje ha meldt fra tidligere - men tenkte det var like greit å gjøre det kjapt og brutalt. Litt som å rive av plaster :D Og Zava har det veldig morsomt i det virkelig liv. Håper det samme gjelder deg også Frikke!

Anonym sa...

HVA? KOA? NEI! Altå det er greit med pauser og uregelmessig oppdatering, men pensjonering? Du ække gammal nok!

a darkened horizon sa...

Takk for følget, Zava! You will be missed. :) *klem*

Zava sa...

Selvisk! Man må gi seg når man er på toppen vettu!! Og nå følte jeg at det hadde begynt så smått å gå nedover, så da var det dags.. Men seriøst, det var mange årsaker som ligger bak beslutningen. En generell bloggtrøtthet, ekstremt mye (spennende) som skjer på privaten (jobbmessig :) - i tillegg til at det har det vært litt vel muggent i Bloggeby ei stund. Krangling og skit har ikke akkurat bidratt til økt motivasjon. Arig har det vært, vil huske det positive i stedet for å la det negative få siste ordet. Men jeg har lært at man skal aldri si aldri, kanskje dukker jeg opp plutselig igjen. Har allerede tatt meg selv i å tenkt potensielle poster flere ganger :) Ses på fjæsboka også vi!

Shamini: Tusen takk for det, og det samme til deg. Har vært veldig ålreit! Fortsett med bra blogging kjære du! Svinger innom og hilser på etterhvert sjø :) Klem tilbake

Og Frøken M - jaaaa, ta med kaill`n og kom til Trondheimen!!

Anonym sa...

God tur!

care sa...

Å så synd Zava. Jeg likte bloggen din. Fint at du lar den ligge opp, hvem vet, kanskje du dukker opp igjen :-)

Annikken sa...

Trist, trist! Satser på at du får altfor kraftige abstinenser og kommer tilbake:)

Takk for en glimrende blogg!

Esquil sa...

takk for all underholdningen, og lykke til videre!

Zava sa...

Takk Heidi :)

Hei Care! Lar den ligge bittelitt til :) Takk for koselig ord, har hatt ei fin tid her inne! Og ja, hvem vet - plutselig dukker jeg opp igjen..

Annikken: Hehe, skal aldri si aldri. Men takk for nå, og selv takk :)

Esquil: Bare hyggelig! Jeg skylder deg en mail og vel så det.. Kommer snart nå som jeg begynner å få koll på läget her :-D Håper alt er bra med deg!!!

Anonym sa...

Det er sommer, det er sol og det er varmt utover kvelden. Her er en oel.

Kan du naa begynne aa blogge igjen? Tusen takk :-)

Zava sa...

Haha, nå ble jeg faktisk litt fristet :-) Tror likevel jeg holder meg hard du, livet på utsiden er nok akkurat nå. Nyt sommer`n, sola og øl`n - Alter Ego!

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.