27. jan. 2008

Dagen derpå i Zava-heimen

Noen som har lyst til å hjelpe meg med å rekonstruere forløpet?Oppdatering 19.51: radiohode lurte på om jeg hadde spist pizza, men ikke. Derimot hadde jeg tydeligvis vært hard på denne greia her, rød pesto.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Nei, men jeg vil gjerne høre historien når du finner ut av det ;)

Zava sa...

He he, det begynner å falle på plass altså. En fabelaktig kveld var det. Jeg fikk meg en seriøst god latter når jeg våkna opp til dette, det skal være sikkert :) Men det var jo godt å se at jeg hadde næringsvett, det hjelper jo alltid på formen dagen etter.

radiohode sa...

Pizza?

Zava sa...

Neida... Legger ut en ledetråd i form av et bilde... vent litt bare.

radiohode sa...

Kniven kan jeg forstå. Men ostehøvelen?

Anonym sa...

matsex som involverte Gaudaost, rød pesto, sylteagurk og en god dæsj peanøttsmør. Samt ett glass Oboy, god men tørr kneip og et respateks bord. Korrekt? (jeg sier ikka at du på noen måte har vært involvert i matsexen, men du har tatt et bilde. Litt som den personen som tok det derre rune rudbergbildet...)

Gretten sa...

He he du din gamle røver..... Minner meg litt om meg selv dette.

Våkner opp fra en fyllekule og gleder meg til å åpne kjøleskapet for å spise sylte og lefse til frokost. Bare for å oppdage at det er tomt og at en halvtørr lefsebit med unormalt mye sennep på ligger og gliser mot meg på stuegulvet. Julen 2007.

Var det noe champis involvert i dette da?

Zava sa...

Beklager sent svar, blogger har ikke vært noe ålreit det siste døgnet så alle kommentarer har forsvunnet. Krysser fingrene for at denne kommer igjennom...

radio: Du, jeg startet ganske så sivilisert på kjøkkenbenken, men tok til slutt med meg ost, skinke, tomat og denne røde peston på bordet. Og ga visst fullstendig f i tallerkene også ser det ut til.

Kreativolidirektør Gerhardsen: Hvilken livlig fantasi! Kan avkrefte matsex-teorien. Det var solo-nache kan jeg love deg.

Gretten min venn, hvilket team vi hadde vært på byen! Nix, ikke noe champis i denne runden, men en fin blanding av øl, cosmopolitans og vodka/bitter. Cosmo var forøvrig ingen god ide, serveres i dristige glass og har lett for å skvulpe... Og den gjorde den sannelig - over venstre pupp. Ingen god look. Takke meg til øl i flaske, som man kan klamre seg til :)